Saturday, December 22, 2012

final ? ready or not ?

:: mood :: EXAM ohhh no !!!

bila exam dah hampir je, nie la masalah kebanyakan student. xkira la dari sekolah ke universiti ke seme sama. hehe *cam terkena kepala sendiri pulak* kui kui kui

ok, kat sini saya (saya la kot yang sesuai) nak share la siket perasaan law nak hadap exam nie.

  1. tak nak exam
  2. xmo exam
  3. tidakkk !!!
  4. tak tawu nak start dr mane.
  5. xpe esok boley studi lg kan.
  6. xpe2 esok2 sempat lg.
  7. esok dah paper jep :: nak studi ape nie ??
  8. dah xtawu nak baca apa. dah xmasok dah kalo last2 ni. hmm :(
tapi ape yg menarik pasal budak2 engineer nie. hahaha
hanya kami2 yang tawu kelebihan bila study last minit.. muahahaha xoxoxo ! 

dan untok yg terakhir,
kepada semua yg menduduki exam, fianal esok2 tu selamat maju jaya. hehe
to my crush too. Goodluck, All The Best. doakan kejayaan kita same2. cewahhhhh hehe <3 div="div">



me

me
aq mng tok julong2 kali nyer..

pertemuan


each must have ade p'pisahan p'temuan ..
idop who convey to His akn kembli 6ti someday ..
kite that's normal life as His servants on earth who sementr nie ..
xdpt we ran dr who nature of this one ..

Loading...